На Волочищині оголошено підозру чоловіку, який викрав банківські картки у пенсіонера

Фото: ілюстративне
Правопорушником виявився 24-річний молодик, який уже мав проблеми з законом і неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.
 
Повідомляє Хмельницьке районне управління поліції.
 
24-річний молодик під час спільного розпивання спиртних напоїв у будинку 60-річного пенсіонера викрав дві банківські картки. Наступного ж дня зловмисник поїхав у м. Волочиськ, де протягом двох днів витратив 12 тисяч гривень, які були на рахунках викрадених карток.
 
Потерпілий, маючи інвалідність, в поліцію із заявою про крадіжку звернувся не одразу. Незважаючи на це, працівники поліції, поспілкувавшись з потерпілим, того ж дня встановили особу крадія. Ним виявився 21-річний односельчанин потерпілого, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Скориставшись влучним моментом, правопорушник викрав пенсійну картку та картку для соціальних виплат.
 
Слідчі відділу поліції №2 (м. Волочиськ) за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 357 (Викрадення офіційних документів) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального Кодексу України. Слідчі дії тривають.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне