Нетішинська центральна бібліотека отримала більше 800 книг від Українського інституту книги

Фото: https://www.netishynrada.gov.ua/

На початку лютого центральна публічна бібліотека Нетішинської міської територіальної громади отримала більше 800 книг від Українського інституту.

«З великої кількості відібраних бібліотек України (а їх було більше 600)  Український інститут книги обрав і нашу бібліотеку для поповнення бібліотечних фондів», – розповіла директор Марія Омельчук.

Під час відбору враховували активність бібліотеки протягом останніх років, зокрема, показники з основної діяльності, поповнення фонду, співпраця з органами місцевого самоврядування щодо оснащення бібліотеки технічними засобами, грантова діяльність, участь в конкурсах, громадська діяльність.

Книги, які отримала бібліотека, виключно нові видання 2019-2021 років. Значна частина книжок, а це більше 500 – дитяча література. Книги цікаві, з яскравими ілюстраціями. Є багато книжок психології, з порадами для батьків, вчителів, література, яку використовують за шкільною програмою, Серед книжок для дорослих більше художньої літератури. Бібліотекарі запрошують усіх до приємного читання. 

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне