Оголошено про підозру хмельничанину за фактом підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі

Фото: суд
За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Хмельницького повідомлено про підозру 34-річному хмельничанину за фактом шахрайства та підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 369 КК України).
 
Дізнавшись, що мешканець обласного центру здійснює оформлення документів на відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва, зловмисник вирішив йому в цьому «допомогти».
 
Він переконав чоловіка, що за 1200 доларів США може «домовитись» зі службовими особами органу місцевого самоврядування та посприяти в успішному оформленні документації, хоча насправді мав намір заволодіти вказаними коштами.
 
Будучи переконаним, що без «допомоги» він не зможе оформити право власності, 33-річний місцевий житель погодився заплатити.
 
Під час передачі частини коштів у сумі 600 доларів США підозрюваного затримано за ст. 208 КПК України.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне