Подоляни можуть виграти 1000 гривень на газ

Фото: газ

У грудні рахунки клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» містять інформацію про вартість блакитного палива, використаного в листопаді, та обсяг очікуваного споживання в грудні.

Ця новація допоможе подолянам спланувати витрати на наступний місяць, зустріти новий рік без боргів та виграти цінні призи.

Сума очікуваного споживання в грудні 2020 року визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від обсягів використаного газу в грудні торік з врахуванням динаміки за останні 12 місяців.

Втім, оплата очікуваного споживання – це вибір клієнта. Адже жителі Хмельниччини мають самостійно вирішити – зручно так розраховуватися за газ чи ліпше сплатити лише суму за листопад.

Якщо внесений платіж виявиться більшим за вартість газу, спожитого фактично, це буде враховано та відображено в рахунку наступного місяця як переплата.

Усі, хто сплатять «Рекомендований платіж», що містить очікуване споживання, в рахунках за листопад, автоматично візьмуть участь в розіграші подарунків, серед яких:

  • 10 сертифікатів по 1000 грн на газ;
  • 10 термокружок;
  • 10 пледів.

Акція триває до 30 грудня 2020 року. Переможців оберуть 31 грудня 2020 за допомогою популярного сервісу випадкової вибірки random.org.

Сплатити «рекомендований платіж» можна за допомогою і паперових, і електронних рахунків. Акційні e-платіжки вже доступні в Особистому кабінеті на 104.ua, а також у чат-ботах 7104ua у Viber і Telegram.

Деталі акції на Фейсбук-сторінці та на сайті ТОВ «Хмельницькгаз Збут.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне