Поліцейські затримали водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП, у якій одна жінка загинула, ще одна важко травмувалася

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 грудня, близько 16.40 години в селі Вовча Гора Хмельницького району. Перевірка на «Драгері» показала 2,4 проміле алкоголю в крові водія.

Попередньо встановлено, що 50-річний житель села Захарівці, керуючи автомобілем «ЗАЗ 1102», скоїв наїзд на двох жінок 63 та 65 років, місцевих жительок, які рухались по узбіччю дороги в попутному напрямку.

hm.npu.gov.ua

У результаті ДТП 63-річна жінка від отриманих травм померла на місці події. 65-річну жінку з тілесними ушкодженнями у вигляді вивиху правого плеча, закритої черепно-мозкової травми та численних забоїв госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні.

Під час перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 2.4 проміле, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту слідчі слідчого управління ГУНП відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення водієві підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне