Правоохоронці розшукали матір із донькою, які начебто зникли під час відпочинку у Яремче

5
Фото: ua.igotoworld

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області розшукали матір з малолітньою донькою, яка начебто зникла під час відпочинку у Яремче. Про це повідомляє сайт полісменів.

Вчора, 16 січня, до Ярмолинецького відділу поліції звернулась жителька одного з районів Хмельницької області. Жінка повідомила, що з 9 січня не виходить на зв‘язок  її 37-річна донька, яка разом з онучкою-першокласницею поїхала відпочивати у Яремче.

За словами заявниці, її донька востаннє зателефонувала 9 січня і повідомила, що їде на 5 днів на відпочинок, але до цього часу не повернулася і на телефонні дзвінки не відповідає.

Працівники поліції провели комплекс розшукових заходів і розшукали жінку з дитиною. Насправді вона не їздила до Яремче, а посварившись по телефону з матір’ю, повідомила їй неправдиву інформацію. Сама ж поїхала з донькою до обласного центру, де кілька днів проживала у одному з готелів.

Стосовно жінки та її дитини жодні злочини не вчинялися.

Нагадаємо, що Хмельниччини продовжують потрапляти на гачок до шахраїв. 14 січня, до 38-річної жительки села Купіль Волочиського району зателефонувала невстановлена особа. Вона представилась працівником банку, і під приводом блокування кредитної картки дізналась персональні дані та зняла з рахунку потерпілої 6368 гривень. 5800 гривень втратила 35-річна жителька селища Понінка Полонського району, купуючи на одному із сайтів дитячий візок, а 20-річна хмельничанка — 2 тисячі гривень, купуючи в інтернеті одяг. В обох випадках потерпілі не отримали товар, за який сплатили кошти. І ще трохи більше 3 тисяч гривень втратив 23-річний хмельничанин, намагаючись придбати за зниженою ціною талони на зріджений газ. По усіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників та закликають громадян бути обачними і берегти свої кошти.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне