Правоохоронці з Нетішина розшукали зниклого під час святкування випускного юнака

2
Фото: hm.npu.gov.ua

Десятки працівників поліції та рятувальників були задіяні на пошуки 16-річного мешканця Нетішина, який пішов з друзями святкувати випускний на березі озера та зник. Про це повідомляє ГУ НП у Хмельницькій області. 

Із заявою про зникнення неповнолітнього сина до Нетішинського відділення поліції звернулася 45-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що син із друзями взяли палатки та пішли святкувати з ночівлею випускний на березі місцевого озера.

За добу товариші повернулися додому, але хлопця з ними не було. Підлітки пояснили, що, прокинувшись вранці в палатках,  знайшли на березі його речі, а от самого друга ніде не було.

На пошуки зниклого юнака по тривозі був піднятий увесь особовий склад відділення поліції. Перевіряючи усі можливі версії зникнення підлітка, поліцейські прочісували лісосмугу поруч з озером, а рятувальники з моторними човнами та аквалангами тим часом обстежували дно та поверхню водойми.

3

hm.npu.gov.ua

На щастя, найгірші припущення не справдилися. Під час прочісування правоохоронці таки знайшли хлопця живим та неушкодженим. Весь цей час він спав у лісі після нічних посиденьок з друзями, а почувши крики поліцейських, прокинувся та вийшов до них.

Як пояснив сам винуватець переполоху, під час святкування він вирішив відлучитися від компанії й прогулятися у розташованому поруч з озером лісовому масиві. Але через вплив спожитого з друзями алкоголю втратив орієнтир, заблудився в лісі та заснув. Прокинувся лише від криків пошукової бригади.

1

hm.npu.gov.ua

Наразі працівники поліції встановлюють, хто саме і де продав алкоголь неповнолітнім, аби притягнути порушників до відповідальності. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне