Призначено нового керівника Нетішинського відділення поліції

Фото: www.netishynrada.gov.ua

24 травня, до міста завітав начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Василь Віконський. Він представив особовому складу Нетішинського відділення поліції нового керівника.

Ним став підполковник поліції Леонід Михалко, який до цього часу обіймав посаду заступника начальника Полонського відділення поліції Шепетівського відділу поліції ГУНП України в Хмельницькій області.

Під час представлення начальник ГУНП Хмельниччини Василь Віконський зазначив, що у Нетішинському відділенні поліції працює згуртований, професійний колектив, який активно та фахово веде боротьбу зі злочинністю у місті. Гучними оплесками колеги проводжали екс-керівника Володимра Загорського, який подякував керівництву ГУНП за підтримку та допомогу в організації роботи та побажав колегам подальших успіхів в роботі, досягати усіх поставлених цілей та висот.

Подяками та грамотами цього дня були нагородженні представники громадських організацій, які плідно співпрацюють з нетішинськими правоохоронцями. Привітати нового керівника Нетішинського ВП завітали міський голова Олександр Супрунюк і заступник очільника міста Оксана Латишева. Вони подякували попередньому керівнику за співпрацю та допомогу. Новому ж очільнику побажали наснаги, підтримки особового складу та продовжити гарні традиції співпраці з органом місцевого самоврядування.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне