Рятувальники допомогли відчинити двері квартири, у якій знаходилась трирічна дитина

Рятувальники допомогли відчинити двері квартири, у якій знаходилась трирічна дитина
Фото: km.dsns.gov.ua

6 березня о 13:30 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на вул. Сагайдачного в м. Старокостянтинів зачинилися вхідні двері житлового будинку. Небезпека полягала у тому, що всередині квартири залишилась трирічна дівчинка.

По прибуттю на місце події рятувальників інформація підтвердилася. Бійці ДСНС за допомогою спецінтструменту через вікно потрапили всередину помешкання та відчинили двері.

Зраділа мати дівчинки щиро подякувала надзвичайникам за надану допомогу.

Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, працівники кримінальної поліції Хмельницького районного відділення поліції в міжнародному аеропорту «Бориспіль» затримали хмельничанина, який ще з 2015 року розшукувався правоохоронцями за збут психотропної речовини. Згідно отриманої інформації, підозрюваний переховувався за межами країни та був оголошений в міжнародний розшук. Внаслідок проведених розшукових заходів оперативники встановили його місцезнаходження на території Республіки Чехії. За результатами розгляду відповідного запиту, Міністерством юстиції Чеської Республіки було прийнято рішення про екстрадицію чоловіка для притягнення до відповідальності в Україні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне