Рятувальники Хмельниччини отримали 13 нових пожежно-рятувальних автомобілів та сертифікати на 21 квартиру

Рятувальники Хмельниччини отримали 13 нових пожежно-рятувальних автомобілів та сертифікати на 21 квартиру
Фото: km.dsns.gov

До Головного управління ДСНС в області завітав голова ДСНС України Микола Чечоткін, який вручив рятувальникам області ключі від нових пожежно-рятувальних автомобілів та сертифікати на житло. Цього дня родини 21-го працівника обласної Служби порятунку стали власниками квартир у затишній новобудові.

Микола Чечоткін привітав колег із продовженням гарної традиції, розпочатої два роки тому і зауважив, що за цей проміжок часу власне житло отримали 58 родин хмельницьких рятувальників.

“Я виконую свою минулорічну обіцянку і повертаємось ми сюди не з порожніми руками. Розумію, що це лише частина від потреби. Проте ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб підвищити соціальні стандарти рятувальників, в тому числі і в питанні забезпечення наших працівників житлом”, – сказав Голова Служби.

Окремо він наголосив на питанні гідної заробітної плати та нагадав, що вже з січня цього року вдалося в черговий раз підвищити грошове забезпечення осіб рядового і начальницького складу, яке наразі становить не менше 9000 гривень.

km.dsns.gov

Також голова Служби подякував рятувальникам за гідну працю і вручив їм ключі від 5 пожежно-рятувальних автомобілів на базі автомобіля МАЗ.

Зі словами вітання до рятувальників звернувся і голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий. Він зазначив, що Служба порятунку Хмельниччини заслужено має довіру жителів області, адже  наші вогнеборці  – це мужні, самовіддані і небайдужі до чужого горя люди.

km.dsns.gov

Очільник області вручив вогнеборцям ключі від 5-ти легкових спеціалізованих автомобілів. Сертифікати на спеціальний автомобіль «Урал» із снігоочисним шнекоротором, мобільну аварійну освітлювальну установку «Світлова вежа» у комплекті з бензогенератором, 2 потужних бензопили шведського виробництва.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне