Рятувальники ліквідували наслідки ДТП за участю ВАЗ 21099 та вантажівки Газель

Рятувальники ліквідували наслідки ДТП за участю ВАЗ та вантажівки
Фото: km.dsns.gov.ua

17 січня о 10:54 до Служби порятунку «101» поступило повідомлення про те,  що на на автодорозі сполученням Кам’янець-Подільський – Білогір’я  між селеми Почапенці та Кугаївці Чемеровецького району сталась дорожньо-транспортна пригода – за участю автомобіля ВАЗ 21099 та вантажівки Газель.

Особовим складом чергового караулу 20-ї державної пожежно-рятувальної частини здійснено роботи по відключенню акумуляторних батарей та змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини. Також за допомогою автомобіля підвищеної прохідності витягнули із кювету вантажівку.

Чемеровецький районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що у Красилівському районі, внаслідок ДТП, в автомобілі затисло жінку. На місце події негайно прибуло чергове відділення вогнеборців. Як з’ясувалось, зіткнулись автомобілі Fiat Doblo та ВАЗ 2171. Внаслідок зіткнення, пасажирку останнього затиснуло всередині автомобіля. Вогнеборці за допомогою спецінструменту деблокували затиснуту конструкціями автомобіля жінку та спільно з медиками транспортували її до карети швидкої. Ще двом громадянам, які постраждали внаслідок ДТП  надзвичайники надали домедичну допомогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне