Рятувальники відчинили двері квартири, в якій знаходився хворий чоловік

Рятувальники відчинили двері квартири, в якій знаходився хворий чоловік
Фото: km.dsns.gov.ua

16 лютого об 11:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від громадянина про те, що на третьому поверсі житлового будинку на вулиці Івана Франка в місті Старокостянтинів у квартирі знаходиться 69-річний хворий чоловік. Він протягом доби не відповідав на телефонні дзвінки.

km.dsns.gov.ua

По прибуттю на місце виклику в присутності представників Національної поліції рятувальники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою висувної трьох колінної драбини, через вікно потрапили в помешкання та відчинили двері з середини. Виявленого у квартирі чоловіка одразу передали медикам для надання необхідної медичної допомоги.

Інформує Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 15 лютого о 16:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Довжок Кам’янець-Подільського району. На боротьбу з вогнем були спрямовані чергові караули 5-ї та 6-ї державних пожежно-рятувальних частин. Пожежу площею 75 кв. м було локалізовано о 16:15 та ліквідовано о 16:19. Всього до ліквідації пожежі залучалось 10 вогнеборців та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне