Розтрата землі територіальної громади – судитимуть депутатку Городоцької міської ради

Фото: dzerkalo.media
Волочиською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно депутатки Городоцької міської ради за фактом розтрати чужого майна та службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).
 
За даними слідства, депутат та, за сумісництвом секретар постійної комісії з питань земельних відносин міської ради у 2020 році підробила рішення сесії про передачу у приватну власність 2 га землі.
 
Внаслідок цього, її знайома протиправно отримала ділянку вартістю майже 70 тис грн.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління ГУНП у Хмельницькій області.
 
Додатково: ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне