Спекотна доба в Хмельницькій області: пожежі, розкряжування поваленого дерева, порятунок літньої жінки

Фото: Головне управління ДСНС у Хмельницькій області
За добу, що минула, на території нашої області було гаряче у Шепетівському та Хмельницькому районах.
 
Близько десятої години ранку у місті Шепетівка зайнялася приватна господарча споруда. Вогонь знищив покриття будови. За попередньою інформацією, причина пожежі – коротке замкнення електромережі. А вже в обідню пору у селі Пархомівці Хмельницького району на відкритій території сталася пожежа сміття.
 
Під палючим сонцем у неділю горіла стерня на території приватного домоволодіння у селі Більчин Шепетівського району. Вогонь ліквідували вогнеборці 13 Державної пожежно-рятувальної частини спільно з добровільною пожежної дружиною місцевого агропідприємства. Збитки встановлюються.

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

 
 
Гаряча доба для надзвичайників завершилася у Хмельницькому районі в селі Пилипи-Олександрівські, де біля приватного будинку зайнялася господарча споруда. Вогонь знищив покрівлю будови та півтонни кормів для підсобного господарства. Причина пожежі та збитки встановлюються.
 

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

 
 
У місті Дунаївці, після 19 години, рятувальники залучалися до відкриття дверей квартири, де «в заручниках» опинилася літня жінка з інвалідністю та самостійно не могла впоратися із дверним замком. Та вже після 20 години наші рятувальники залучалися до ліквідації перших наслідків вечірньої негоди – у Хмельницькому на проїжджу частину вітер повалив дерево. Надзвичайники розкряжували частини сухого дерева з проїжджої частини, чим повернули автомобільний рух до ладу. Водночас бійці 37 ДПРЧ знімали пошкоджений вітром рекламний щит з електроопори, що на вулиці С. Бандери.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне