Стало відомо про загибель 5 захисників з Хмельниччини

Фото: https://suspilne.media/

Стало відомо про загибель ще п’яти жителів Хмельницької області, котрі захищали Україну від російських окупантів.

13 лютого на Донеччині загинув старший сержант, стрілець-санітар 1 гірсько-штурмової роти Юрій Дзюбрін, житель села Щурівці, повідомили в Ізяславській міській раді.

Юрій Дзюбрін загинув 13 лютого 2023 року на Донеччині. Ізяславська міська рада

З перших днів Юрій став на захист Батьківщини. За цей час побував у багатьох гарячих точках України. Йому тепер навіки 43… Про дату та час прибуття кортежу із тілом загиблого земляка та чину поховання воїна буде повідомлено у наступних дописах.

Під Бахмутом на Донеччині 13 лютого загинув Олег Міщинський, 1984 року народження, житель села Демківці, повідомляють у Чемеровецькій територіальній громаді.

Олег Міщинський загинув під Бахмутом 13 лютого 2023 року. Чемеровецька тергромада

У серпні 2022 року молодший сержант Олег Міщинський пішов захищати Україну від російського окупаційного режиму. Загинув командир бойової машини одного з гірсько-штурмових підрозділів Збройних Сил України під час ведення бойових дій. Церемонія поховання відбудеться у селі Клинове Сатанівської територіальної громади, про дату буде повідомлено додатково.

Про загибель ще одного захисника з Хмельниччини повідомляє Михайло Сімашкевич, голова Кам’янець-Подільської райради: “Сумуємо з приводу трагічної загибелі героя Ігоря Мельничука, 1992 року народження, котрий народився у селі Антонівка, навчався у Антонівській та Отроківській школах. Закінчив Одеську юридичну морську академію. Був учасником АТО. Зник Ігор у жовтні 2022 року у селі Ягідне Харківської області. Був у полоні, звідки і повернули тіло Героя”.

Тіло Ігоря Мельничука повернули з полону. Михайло Сімашкевич

Під час виконання бойового завдання загинув житель села Селичів Валерій Матвійчук, 1972 року народження, повідомили у Берездівській тергромаді Шепетвського району. 16 лютого у рідному селі попрощалися із загиблим героєм.

Валерія Матвійчука поховали у рідному селі на Шепетівщині. Берездівська тергромада

11 лю­то­го під час ве­ден­ня бойових дій бі­ля на­се­ле­но­го пун­кту За­ліз­нянсь­ке До­нець­кої об­ласті загинув житель села Храбузна Іван Кузіський, повідомляє голова Полонської тергромади Франц Скримський. Содат отримав по­ра­нен­ня, не­су­міс­ні з жит­тям.

Іван Кузіський загинув 11 лютого на Донеччині. Франц Скримський

Поховання Іва­на Ку­зісь­ко­го від­бу­деть­ся в п’ят­ни­цю, 17 лю­то­го, об 11-й го­ди­ні в Хра­буз­ній.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне