Старокостянтинівський район: вогнеборці ліквідували пожежу на полігоні твердих побутових відходів

Фото: km.dsns.gov.ua

24 червня о 20:00 на пункт зв’язку 19 Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що неподалік с. Хутори Старокостянтинівського району горить полігон твердих побутових відходів міського сміттєзвалища.

До місця пожежі одразу було направлено чергові караули вогнеборців. На місці події було встановлено, що орієнтовна площа пожежі складає 300 кв.м, існує загроза поширення вогню на більшу площу. Додатково до ліквідації загоряння було залучено підрозділи пожежної охорони з військових частин, автомобілі з бочками для підвезення води та спецтехніку для освітлення місця пожежі.

km.dsns.gov.ua

Вогнеборці боролися з вогнем по фронту розповсюдження пожежі за допомогою лафетних стволів з автоцистерн, а також на окремих ділянках займання за допомогою ручних стволів. Гасіння пожежі ускладнювала велика горюча навантага.

Оперативними діями о 20:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 21:00 –  повністю ліквідувати, не допустивши подальшого розповсюдження вогню.

Загальна площа полігону твердих побутових відходів сягає 4000 кв.м. Травмованих на місці події не було. Причина пожежі наразі з’ясовується.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне