Статистика за 2018 рік: кількість нетверезих водіїв зменшується

0
Фото: @khmelpolice

Незважаючи на те, що територія обслуговування УПП в Хмельницькій області ДПП зростає (з 12.06.17 додалась а/д М-12 та з 5.02.2018 ще й а/д Н-03) кількість водіїв, які керують напідпитку, невпинно зменшується. Дана тенденція є позитивним результатом профілактичної роботи патрульних, а також підвищення рівня свідомості кермувальників. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

За 2018 рік на території обслуговування патрульних задокументовано 1183 нетверезих водіїв, з них 89 кермувальників керували напідпитку повторно протягом року, а ще 25 — втретє. Нагадаємо, що в 2017 році було зафіксовано 1240 нетверезих водіїв, а в 2016 році — 1307.

Найчастіше нетверезих водіїв виявляють у нічний час, пік виявлення таких правопорушень припадає на 2-3 годину ночі.

За днями тижня найчастіше нетверезих кермувальників виявляють у п’ятницю та суботу. Місця концентрації таких правопорушень є центральні вулиці міста — Проспект Миру, Кам’янецька, Шевченка та неподалік нічних розважальних закладів.

Усього по області за 2018 рік поліцейські задокументували 4121 нетверезих водіїв. За участі нетверезих водіїв сталось 171 дорожньо-транспортна пригода, з яких 30 — з постраждалими.

Нагадаємо, що у Хмельницькому водій позашляховика “на зебрі” збив 27-річну жінку. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 січня, близько 19.30 години в обласному центрі на перехресті вулиць Кам’янецької та Пушкіна. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. Попередньо встановлено, що 43-річний хмельничанин на автомобілі «Hyundai Santa Fe» скоїв наїзд на 27-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому медіальної кістки лівої гомілки. Потерпілій надали медичну допомогу і госпіталізували в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне