Сухі дріжджі в пачці з приправою: чергова посилка до Хмельницького СІЗО

11
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

22 травня 2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено черговух спробу потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів і речовин. Про це інформує прес-служба СІЗО. 

А саме, близько 11:30 під час догляду посилки, що надійшла від громадянки В. з м. Одеси на ім’я ув’язненого П., співробітниками установи було виявлено і вилучено 200 грам сухих дріжджів. Вони  зберігались в прихованому вигляді в пачці з приправою однієї із торгових марок.

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП. Це незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань. Відповідальність за це правопорушення передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Нагадаємо, на Хмельниччині засудженому передали наркотики у буханці хліба. Під час догляду вмісту посилки, що надійшла від громадянки В. з міста Одеса на ім’я ув’язненого П. 1986 року народження, працівниками установи вивлено в середині хлібини 2 поліетиленові пакети. Там знаходилася речовина темно-зеленого кольору рослинного походження. Вона перебувала в подрібненому стані.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне