Теофіпольські котельні не готові до опалювального сезону

Теофіпольські котельні не готові до опалювального сезону
Фото: з відкритих джерел

У Хмельницькій області інспекторами Управління Держенергонагляду проведено моніторинг стану підготовки до роботи в ОП Теофіпольського комунального підприємства «Тепловик». про це повідомляє прес служба Управління. У ході огляду виявлено ряд зауважень та порушень вимог чинних нормативних документів, зокрема:

  • підприємство не укомплектовано ремонтним та обслуговуючим персоналом, у тому числі не проведено навчання та перевірку знань працівників;
  • не завершено повірку манометрів у котельнях підприємства;
  • котельні підприємства забезпечено не повною мірою твердим паливом;
  • не відновлено щільність газоповітряного тракту котла НІІСТУ-5, не відремонтовано котел АТОН-1000 у котельні по вул. Попружного, не проведено їх промивання та випробування;
  • стан охоронної зони теплової мережі підземної прокладки котельні по вул. Заводська не приведено у відповідність до нормативно-технічної документації (наявні насадження багаторічних кущів у межах охоронних зон тощо).

Відтак було оформлено та доведено до підприємства довідку, де зазначено виявлені зауваження. Також на адресу підприємства направлено рекомендаційний лист, яким запропоновано усунути виявлені порушення з метою належної підготовки до ОП та повідомити про виконання Управління Держенергонагляду у Хмельницькій області.

Також представники Управління взяли участь у роботі комісій з перевірки стану готовності до роботи в ОП КП «Полонне тепловодопостачання» та КП «Ізяславтепломережа».

За результатами роботи комісій підприємствам видано Акти по всіх джерелах теплової енергії. Проте, до Актів було внесено виявлені під час роботи комісій зауваження. Керівникам підприємств наголошено, що Акти готовності буде анульовано у разі неусунення зауважень у встановлені терміни.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне