Цьогоріч у Кам’янці-Подільському планують відремонтувати 19 доріг

1
Фото: buknews.com.ua

За більш як 9 мільйонів гривень у Кам’янці-Подільському збираються відремонтувати 19 доріг. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

На засіданні виконавчого комітету сьогодні, 7 березня, у Кам’янці-Подільському затвердили так звану карту ремонту доріг міста. Наразі в ній зазначено 19 вулиць, які будуть відновлені цього року.

“Загалом на втілення такого плану в життя місто за рахунок міського бюджету (3,8 млн грн) і субвенції з обласного бюджету (5,4 млн грн) має 9,2 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

Наразі відремонтувати заплановано проспект Грушевського; вулиці Лесі Українки, Космонавтів, Пушкінська, Тімірязєва, Нігинське шосе; Драй Хмари, Вутіша, Хмельницьке шосе, Героїв Небесної Сотні, Вокзальна, Зарванська, Черняхівського, Довга, Харченка, Патріарха Мстислава, Шевченка, Князів Коріатовичів, провулок Лагерний.

Нагадаємо, що 280 мільйонів гривень вже витратили на ремонт автодоріг Хмельниччини. Хмельниччина практично в повному обсязі використала кошти Дорожнього фонду, передбачені на ремонт автодоріг загального користування місцевого значення. У 2018 році з державного бюджету отримано субвенції на фінансування робіт на дорогах загального користування місцевого значення – 280 млн.грн. Станом на 31 серпня освоєно 99,9% усієї суми. У ДП “Служба місцевих автодоріг” інформують, що  з 46 об’єктів роботи завершено на 31. На завершальній стадії виконання робіт по 9 об’єктах, розпочато роботи ще на 6 з завершальних об’єктів. Окрім того,  тривають роботи з експлуатаційного утримання автошляхів, зокрема, ліквідація ямковості, деформацій та руйнувань покриття, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, підготовка до роботи в осінньо-зимовий період.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне