У Дністрі мало не потонули 2 чоловіків та 14-річний підліток

55
Фото: vechirniy.kyiv.ua

Кам’янець-Подільський район: надзвичайники на Дністрі врятували трьох громадян. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області. 

9 липня о 20:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на річці Дністер поблизу с. Пижівка Кам’янець-Подільського району троє людей — чоловіки 41-го і 42-х років та 14-річний підліток — знаходяться на човні далеко від берега та потребують допомоги. Через пошкоджений двигун надувного човна та ускладнення погодних умов (штормовий вітер) і сильну течію постраждалі були не в змозі повернутись до місця відпочинку.

Рятувальники 3-го водолазно-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення миттю вирушили на допомогу. На рятувальному катері потерпілих було доправлено до берега.

Нагадаємо, що Хмельницькі вогнеборці врятували від знищення вогнем будівлю віварію. 8 липня о 14:53 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу перекриття будівлі віварію Хмельницької регіональної лабораторії Держпродспоживслужби, що в обласному центрі. Негайно до місця виклику було направлено чергові караули вогнеборців 1 Державного пожежно-рятувального загону м. Хмельницький та групи спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне