У Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області підбили підсумки роботи за 2018 рік

У ГУ поліції в Хмельницькій області підбили підсумки роботи за рік
Фото: hm.npu.gov.ua

Сьогодні, 10 січня, в ГУНП у Хмельницькій області відбулась розширена нарада, на якій підбили підсумки роботи за 2018 рік, а також нагородили кращих працівників, які показали гарні результати як в розкритті злочинів, так і в охороні публічного порядку.

У нараді взяли участь керівники структурних та територіальних підрозділів поліції області. Під час засідання обговорювались результати роботи за рік по лінії розкриття та розслідування злочинів, а також охорони публічного порядку.

hm.npu.gov.ua

Зокрема, приємно відзначити, що за результатами роботи хмельницьких детективів визнано одними із кращих в Україні. Нагадаємо, що експеримент по впровадженню служби детективів розпочався у Хмельницькому навесні 2017 року та передбачав об’єднання слідчих підрозділів та підрозділів кримінальної поліції в єдину структуру.

Також чимало експериментів втілюється у напрямку превентивної діяльності. Так, саме на Хмельниччині цього року вперше в Україні з’явилися соціальні перемовники, які будуть своєрідними посередниками між поліцейськими та громадою. Реалізовуватиметься цей проект і у 2019 році.

hm.npu.gov.ua

Крім того, під час наради нагородили кращих працівників поліції області, які показали гарні результати як в розкритті та розслідуванні злочинів, так і в забезпеченні публічної безпеки.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 
Нагадаємо, що жителі Хмельниччини продовжують потрапляти на вудку шахраїв

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне