У Кам’янці-Подільському оперативники впродовж кількох годин затримали зловмисника, який пограбував неповнолітнього студента

6
Фото: GOROD.sumy.ua

Викрадені пів тисячі гривень у 23-річного грабіжника вилучили. Згідно ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

16 вересня, близько 12.00 години до Кам’янець-Подільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із коледжів міста невідомий пограбував 16-річного студента. Чоловік зайшов у приміщення і прямо на коридорі, погрожуючи, відібрав у неповнолітнього пів тисячі гривень.

Хлопець одразу розповів про те, що сталося, викладачам, а ті зателефонували до поліції. Опитавши усіх можливих свідків, правоохоронці склали орієнтування на зловмисника і вже за декілька годин встановили його особу і затримали. 
Нападником виявився 23-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель. Молодик навіть не встиг витратити гроші, які викрав у студента — їх поліцейські вилучили.

Наразі по даному факту відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне