У Хмельницькому безкоштовно перевірятимуть слух усім охочим

Фото: Відчуй

За оцінками ВООЗ, кожна 10 людина у світі втрачає слух. В Україні – це кожна 8 людина. На глухоту та різні порушення слуху хворіють більше 300 млн чоловік і до 2050 року це число може зрости до 900 млн чоловік. Проте 60% випадків втрати слуху можна запобігти, якщо вчасно поставити діагноз.

22 жовтня з 10.00 до 18.00 (обідня перерва з 13.30 до 14.30) за адресою вул. Кам’янецька, буд. 21 у спеціально оснащеному аудіометричним обладнанням автомобілі – «Кабінеті на колесах» – хмельничани віком від 7 до 55 років зможуть безкоштовно перевірити слух.

Спеціально обладнаний автомобіль «Кабінет на колесах» з досвідченим фахівцем та аудіометричним обладнанням за три місяці відвідає 31 місто України та зупинятиметься біля популярних точок міста аби безкоштовно перевірити слух усім охочим. Проєкт стартував 21 вересня і вже відвідав 13 міст України.

Графік маршруту проєкту можна знайти за посиланням

Проєкт створено за підтримки благодійників та частково фінансується з державного бюджету України.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

Альона Мальована,

ol.malovana@gmail.com

+38 067 802 67 13

*«Відчуй» — громадська організація, заснована Людмилою та Андрієм Пишними. З 2011 року системно займається допомогою та соціальною адаптацією людей з порушеннями слуху. За вісім років діяльності організація реалізувала понад 15 всеукраїнських проектів. Серед них: унікальний для України інклюзивний табір, спрямований на соціалізацію дітей із порушеннями слуху, створення креативного простору «ТАМ» та музичного класу «Біг Бах» для нечуючих, цикл уроків про інклюзію для школярів, безкоштовні онлайн-курси жестової мови для широкого загалу та медійний проект “Коли тиша заговорила”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне