У Хмельницькому директор магазину самовільно встановив обмежувачі руху

99
Фото: Патрульної поліції

Учора, 23 липня, близько 17-ї години, на службу 102 надійшов виклик від свідомого громадянина. Чоловік повідомив, що на вулиці Старокостянтинівське шосе, поблизу магазину, невідома особа встановлює обмежувачі руху (напівсфери), а також просить перевірити дану інформацію. Про це інформує УПП. 

Прибувши на місце виклику, поліцейські виявили порушення визначеного законодавством порядку погодження з уповноваженим підрозділом Національної поліції встановлення технічних засобів організації дорожнього руху.

Патрульними, на представника магазину, складено постанову за частиною 2 статті 140 (за порушення визначеного законодавством порядку погодження з уповноваженим підрозділом Національної поліції проектної документації на будівництво, реконструкцію і ремонт автомобільних доріг, вулиць) КУпАП. Санкція цієї статті передбачає накладення стягнення у вигляді штрафу у розмірі 510 гривень.

З початку року, на території обслуговування управління патрульної поліції в Хмельницькій області патрульні винесли понад 110 постанов за статтею 140 КУпАП.

Вкотре наголошуємо, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь законодавства.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне