У Хмельницькому на місці злочину затримали 36-річного грабіжника

У Хмельницькому на місці злочину затримали 36-річного грабіжника
Фото: hm.npu.gov.ua

Потерпілий сам наздогнав 36-річного кривдника і збив його з ніг, а тим часом небайдужі свідки викликали працівників поліції, тож зловмисника затримали на місці. Тепер нападнику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Події мали місце сьогодні, 15 березня, близько 00.30 години на зупинці громадського транспорту «Юність». Зловмисник підійшов до 39-річного потерпілого, вдарив його декілька разів, відібрав гаманець, після чого почав утікати. Проте потерпілий не розгубився, наздогнав свого кривдника і збив його з ніг.

Тим часом небайдужі свідки зателефонували на лінію «102», і вже за кілька хвилин на місці були патрульні, а незабаром і слідчо-оперативна група.

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився житель Ярмолинець, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і тільки три місяці тому звільнився з Райковецької виправної колонії.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що слідчі з’ясовують обставини ДТП, в якій важко травмувався пенсіонер. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 березня, близько 08.05 години в місті Старокостянтинів по вулиці Софійській поблизу дитячого садочка.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне