У Хмельницькому поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував 44-річного чоловіка

138
Фото: tsn.ua

Отримавши повідомлення про грабіж, група швидкого реагування поліції одразу вирушила на пошуки зловмисника і затримала його на одній із вулиць обласного центру. Викрадений мобільний телефон і гроші у нього вилучили.

Події мали місце близько 1-ї години ночі по вулиці Купріна поблизу ТЦ «Дубово». Підозрюваний підійшов до потерпілого і, погрожуючи йому розправою, відібрав мобільний телефон і 1400 гривень.

Завдяки допомозі небайдужих потерпілий зателефонував на лінію «102». На місце одразу прибула група швидкого реагування у складі бійці роти поліції особливого призначення. Отримавши орієнтування на зловмисника, правоохоронці почали обстежувати прилеглу територію і на одній із вулиць виявила і затримала зловмисника. Ним виявився 49-річний хмельничанин, який раніше вже притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. У нападника вилучили викрадені гроші і мобільний телефон.

Наразі зловмиснику вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 4 до 6 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд визначив йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне