У Хмельницькому поліцейські встановили особу зловмисника, який пограбував аптеку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Підозрюваним виявився 41-річний уродженець м. Ізяслав, якого нещодавно затримали по «гарячих слідах» після розбійного нападу на кредитну спілку.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що затриманий причетний ще й до пограбування аптеки в обласному центрі.

Нагадаємо, у червні поліцейські за допомогою небайдужих громадян затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на кредитну спілку, звідки викрав 26 тисяч гривень.

Зловмисником виявився 41-річний уродженець м. Ізяслав. Чоловік перебував у розшуку Приморським відділом поліції Одеської області за вчинення майнових злочинів і переховувався на Хмельниччині.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що підозрюваний причетний ще й до пограбування аптеки у Хмельницькому, розташованій по вулиці Кам’янецькій.

Одягнувши маску і рукавички, зловмисник зайшов прямо за бар’єр, за яким перебували дві працівниці аптеки, і, відштовхнувши їх у бік, викрав з двох кас 7600 гривень, після чого зник з місця події.

У скоєному чоловік зізнався, зазначивши, що гроші витратив на власні потреби.

Наразі підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі. Окрім підозри у розбійному нападі, йому ще оголошено про підозру за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне