У Хмельницькому поліцейські затримали серійного велокрадія

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Патрульні зупинили 31-річного зловмисника, коли він пересувався містом на викраденому велосипеді. Наразі поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів.

18 листопада близько 15.00 години до поліції надійшло повідомлення від 38-річної хмельничанки про те, що невідомий зі сходинкового майданчика багатоповерхівки по вулиці Парковій викрав її велосипед «Віннер Буллет».

Усі наряди поліції, які чергували тієї доби по місту, отримали орієнтування на двохколісний. Уже вночі патрульні роти №2 по вулиці Гагаріна помітили підозрілого велосипедиста: побачивши патруль, чоловік різко змінив напрямок руху і додав швидкості.

Поліцейські наздогнали молодика і провели поверхневу перевірку, під час якої у нього виявили такий собі «набір крадія» — ніж, викрутку, ножиці, плоскогубці.

Спочатку чоловік запевняв, що це його велосипед. Але коли інформація не підтвердилась, зізнався у крадіжці.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.

До речі, зловмисник раніше вже вчиняв аналогічні злочини. Та й попередня перевірка показала, що це далеко не одна крадіжка велосипеда на його рахунку. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне