У Хмельницькому попрощались з воїном Володимиром Гриськовим

Фото: Суспільне Хмельницький

В останню путь провели хмельничани 25-річного військовослужбовця, старшого солдата Володимира Гриськова. Загинув воїн 25 листопада 2022 року на Луганщині під час виконання бойового завдання. Попрощатися з Володимиром прийшли родичі, друзі та побратими. Повідомляє Суспільне Хмельницький.

Провести в останню путь прийшла класна керівниця Володимира, Світлана Антонюк. Жінка сказала: “Людину, якою Володя був в шкільні роки, в дитинстві забути не можна. Таких дітей, таких людей дуже мало. Він був товариський, ніколи не відмовить ніякому проханню. Його любили в класі всі. Любили дівчатка, поважали хлопці”.

До Лав Збройних Сил України Володимир призвався в кінці квітня 2022 року, розповідає заступник командира військової частини, де служив загиблий Олег Стебницький: “За фахом він був фізкультурник, після закінчення служив в армії, строкову службу, маючи вищу освіту. Звільнився в запас, після чого працював вчителем в школі, фізкультуру читав. Був спортсменом, розрядником, грав футбол, плавав гарно”.

У 25 років Володимир загинув 25 листопада під час виконання бойового завдання, говорить Олег Стебницький: “Виконував бойове завдання на Луганщині, у складі приданих сил до піхотної бригади, під час виконання завдання отримав поранення несумісні з життям, внаслідок вибуху невизначеного вибухового предмета, ймовірно це була міна. Разом з ним загинув ще піхотинець, військовослужбовець, вони йшли в парі”.

У загиблого залишились батьки та сестри. Поховали Володимира Гриськова на Алеї Слави, що у мікрорайоні Раково.

 

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне