У Хмельницькому районі поліцейські затримали серійного крадія

Фото: hm.npu.gov.ua

Працівники сектору реагування патрульної поліції Хмельницького районного відділення поліції зупинили зловмисника за порушення Правил дорожнього руху, а він пред’явив… викрадене кілька днів тому водійське посвідчення. У ході подальших слідчих дій було встановлено причетність молодика ще до ряду крадіжок. Наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

Під час патрулювання у селі Печеськи поліцейські помітили автомобіль «Шкода», який рухався без увімкнених габаритів. Патрульні подали водієві сигнал про зупинку, але він продовжував рухатись, а коли врешті зупинився, вийшов з автомобіля і почав утікати. Проте далеко йому втекти не вдалось — затримали зловмисника на території одного із приватних підприємств. 

Під час перевірки особи молодик назвався іншим ім’ям і пред’явив водійське посвідчення, яке… кілька днів тому було викрадене з автівки на території Хмельницького району. У ході подальших слідчих дій з’ясувалося, що саме 21-річний молодик причетний до крадіжки з авто, звідки, окрім, посвідчення, викрали ще акумулятор та електроінструменти. Більшість викраденого поліцейські розшукали і вилучили.

Крім того, правоохоронці встановили, що саме затриманий на початку серпня обікрав Аркадієвецьку загальноосвітню школу, звідки виніс 6 ноутбуків, які за заниженою ціною збув різним знайомим. Усі 6 гаджетів поліцейські також вилучили. Після проведення експертизи їх повернуть до навчального закладу.

Також з’ясувалося, що молодий чоловік причетний ще до крадіжок на території обласного центру.

Наразі зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, перебуває у слідчому ізоляторі. Йому доведеться відповідати перед законом за чч. 2, 3, 4 ст. 185 (Крадіжка) та ст. 357 (Викрадення документів) Кримінального кодексу України. Йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне