У Хмельницькому слідчі затримали охоронця розважального закладу, який розповсюджував наркотики

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури задокументували факти збуту психотропних речовин охоронцем одного з популярних розважальних закладів м. Хмельницького.

37-річний чоловік упродовж 2020-2021 років систематично збував особливо небезпечні психотропні речовини, отримавши за цей час незаконний прибуток у декілька тисяч гривень. Серед його клієнтів були і відвідувачі розважального закладу, у якому він працював. 

Наразі слідчі оголосили наркоторговцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). В якості запобіжного заходу суд призначив йому тримання під вартою.

Санкція інкримінованої статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне