У Хмельницькому суд взяв під цілодобовий домашній арешт 19-річну жительку Вінничини, яка сльозогінним газом спричинила хімічні опіки очей патрульним

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Нагадаємо, події мали місце 10 червня близько 21-ї години на проспекті Миру в обласному центрі. Тоді за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль «Mercedes-Benz» під керуванням 22-річного місцевого жителя. Одразу після зупинки з транспортного засобу вийшов водій та двоє його пасажирів. Молодики поводилися відверто агресивно і повністю ігнорували заклики патрульних до конструктивної розмови. Неозброєним оком було помітно, що вони перебувають у стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилось у медичному закладі.

Під час конфлікту з автівки вибігла 19-річна пасажирка транспортного засобу і розпилила сльозогінний газ в обличчя патрульним. Поліцейські одразу ж викликали на місце слідчо-оперативну групу Зарічанського відділення поліції. Самі ж були змушені звернутися за медичною допомогою в очне відділення обласної лікарні. У них діагностували хімічні опіки кон’юнктиву першого ступеня.

Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ, санкція якої передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв її під цілодобовий домашній арешт. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне