У Хмельницькому тимчасово змінили рух громадського транспорту

Фото: ХКП “Електротранс”

Про це повідомила Хмельницька міська рада.

За їх інформацією, тролейбусні маршрути № 2А, 4, 4А, 7, 7А, 11, 11А, 16 та 17 здійснюють рух через вулиці Кам’янецьку, Тернопільську, Молодіжну, Інститутську, Кам’янецьку та далі за маршрутом.

Автобусні маршрути № 26, 35, 49А рухаються через Львівське шосе, вулицю Пулюя (колишня Хотовицького), Інститутську, здійснюють розворот на перехресті Інститутської та Молодіжної, далі — по Інститутській, Кам’янецькій та рухаються за маршрутом.

Автобусні маршрути № 21 та 51 здійснює рух по вулиці Кам’янецькій, Інститутській, розвертаються на перехресті Інститутської та Молодіжної, далі рушають по вулиці Інститутській, Кам’янецькій і за маршрутом.

Автобусні маршрути № 22, 29, 29А та 47 рухаються по вулиці Кам’янецькій, Інститутській, Пулюя (колишня Хотовицького), Львівське шосе та далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 18 здійснює рух по вулиці Кам’янецькій (в обох напрямках руху) без заїзду на Львівське шосе та вулицюТернопільську.

Автобусний маршрут № 49 проходитиме через вулиці Кам’янецьку, Інститутську, Молодіжну, Тернопільську, Кам’янецьку та далі за маршрутом.

Крім того, через повітряну тривогу і погодні умови сьогодні ймовірні відхилення від графіків руху, повідомили в міській раді.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне