У Хмельницькому відкрили регіональний офіс “Української фундації “Мрія””

Фото: МРІЯ – Українська фундація

Татуся Бо: “Ми маємо зберегти це покоління, яке переживає зараз шалену травму втрати”

З кожним етапом нашого розвитку ми по-трохи забуваємо наші дитячі мрії, а їх забувати не можна”, – говорить Зоряна, учениця третього класу однієї зі шкіл Хмельницького.

Дівчина побувала на зустрічі з дитячою письменницею, а за сумісництвом виконавчою директоркою благодійної організації “Українська фундація “Мрія” Тетяною Комлик. У залі обласної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка у Хмельницькому дітлахи не лише слухали розповіді улюбленої письменниці, а й влаштували справжній танцювальний флешмоб, спільно придумали казку та ділились своїми мріями.

Під час зустрічі з Тетяною Комлик учні влаштували справжіній танцювальний флешмоб

Письменниця та благодійниця Тетяна Комлик каже, що зустрічі з дітьми важливі для не лише, як для казкарки, а тому, що сьогодні наше суспільство повинно докласти максимум зусиль, щоб не загубити це покоління, яке переживає масштабну травму втрати. Їм потрібно постійно нагадувати про силу мрії.

Таким чином зараз у нас є шанс допомогти виростити сильне суспільство, і це завдання не лише батьків, а й педагогів, які прийдуть до малечі в дитячий садок, школу, будуть займатись з ними позашкільними гуртками. Це сьогодні лягає на ваші студентські плечі – стати тими, хто поведе наших дітей за їхніми мріями”, – наголосила Тетяна Комлик під час зустрічі зі студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Виконавча директорка благодійної організації “Української фундації “Мрія”” Тетяна Комлик зустрілась із майбутніми педагогами

Благодійна організація “Української фундації “Мрія”” свою роботу скеровує на допомогу дітям та сім’ям загиблих військовослужбовців, ветеранів, полонених.

Ми відвідали родини двох загиблих героїв. І я розумію, наскільки важливою є робота фундації “Мрія”, наскільки важливо цим людям відчувати підтримку від всього соціуму”, – зазначила Тетяна Комлик.

Виконавча директорка “Української фундації “Мрія”” Тетяна Комлик під час візиту у Хмельницький відкрила регіональний офіс фонду. Його очолив хмельничанин Олександр Гуща. Це вже третій регіональний офіс. Раніше вже запрацювали два регіональні представництва – у Кропивницькому та Івано-Франківську.

Це особливий момент для нашої команди, адже він символізує наш ріст і незмінну відданість справі – допомагати родинам загиблих і полонених захисників”, – зазначив керівник регіонального офісу благодійної організації “українська фундація “Мрія”” Олександр Гуща.

Відкриття регіонального офісу благодійної організації “Українська фундація “Мрія”” у Хмельницькому

Волонтери і благодійники – це той місточок, який з’єднує цивільних та військових. Без надійного тилу, захисникам суверенної України непросто виконувати свої завдання. Тож бути серед них, дізнаватись про їхні потреби та допомагати ефективно виконувати свою роботу з відновлення територіальної цілісності України – це дуже важливо. Не менш важливо і не забувати щоразу дякувати їм. Саме це і зробила Тетяна Комлик, яка відвідала дві військові частини на Хмельниччині. Татуся Бо особисто передала їм слова підтримки і виразила вдячність за їхню відвагу та жертовність. Цей візит не тільки підсилив моральний дух військовослужбовців, але й показав, що їхні зусилля бачить і цінує вся країна.

Зустріч із військовими у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне