У Хмельницькому викрили групу торговців канабісом і амфетаміном

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Під час ряду обшуків у наркоторговців виявили більше 2000 рослин конопель, 300 рослин маку, нарковмісні рослини у висушеному вигляді, уже готовий для продажу канабіс, амфетамін, електронні ваги, пристрої для вживання наркотиків тощо.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно з колегами зі слідчого управління ГУНП за процесуального керівництва прокуратури викрили групу осіб, які займались розповсюдженням наркотиків серед наркозалежних обласного центру і району.

https://hm.npu.gov.ua/

Частина фігурантів раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками.

23-24 червня поліцейські провели ряд санкціонованих обшуків, в ході яких виявили і вилучили більше 2000 рослин конопель, 300 рослин маку, нарковмісні рослини у висушеному вигляді та готовий до продажу канабіс, а також амфетамін, ваги для зважування наркотиків, пристрої для їхнього споживання, зброю та боєприпаси. 

https://hm.npu.gov.ua/

Усі вищезазначені предмети і речовини поліцейські вилучили і направили на експертизу. 

Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Зловмисникам може загрожувати до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

https://hm.npu.gov.ua/

Після балістичної експертизи буде прийматись рішення про додаткову кваліфікацію по зброї. Наразі слідчі дії тривають.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне