У Хмельницькому за зберігання наркотиків у великих розмірах перед судом постане 39-річна жінка

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Правопорушницею виявилась місцева жителька. За скоєне їй може загрожувати до трьох років ув’язнення.

27 березня до поліції надійшло повідомлення про порушення правил дорожнього руху по проспекту Миру. Прибувши на виклик, патрульні виявили 39-річну водійку. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що жінка позбавлена права керування згідно ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у правопорушниці пакунок з порошкоподібною речовиною і одразу ж викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Працівники Хмельницького райуправління поліції вилучили підозрілу речовину і направили її на експертизу, яка показала, що це синтетичний наркотик PVP у великих розмірах.

Патрульні склали на правопорушницю адміністративний протокол за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП, а слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування. За процесуального керівництва прокуратури обвинувальний акт стосовно 39-річної жінки скеровано на розгляд суду. Санкція статті передбачає альтернативні види покарання, найсуворіший з яких — позбавлення волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне