У Красилові оголосили про підозру 35-річній жінці, яка заволоділа мобільним телефоном місцевого жителя

Фото: ілюстративне
Стосовно жінки уже відкрите кримінальне провадження за вчинення аналогічних шахрайських дій. За скоєне зловмисниці може загрожувати до трьох років позбавлення волі.
 
Правопорушниця познайомилась на вулиці із 38-річним місцевим жителем. Відпочиваючи разом по вул. Центральній неподалік одного з місцевих кафе, підозрювана попросила у свого нового знайомого телефон, аби подзвонити. Взявши телефон разом з портативною колонкою, яка була підключена до мобільного, правопорушниця відійшла поговорити і не повернулась. Коли чоловік зрозумів, що його ошукали, то звернувся до поліції.
 
Поліцейські оперативно встановили особу шахрайки. Зловмисницею виявилась 35-річна жителька м. Красилів, стосовно якої наразі уже відкрите кримінальне провадження за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень.
 
Викрадений телефон поліцейські виявили в одному з ломбардів, куди його здала правопорушниця. Мобільний правоохоронці вилучили, згодом його повернуть власнику.
 
Слідчі за процесуального керівництва прокуратури уже оголосили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 190 (Шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає альтернативні покарання, найсуворіше з яких – позбавлення волі на строк до трьох років. Судом підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне