У Красилові правоохоронці викрили торговця боєприпасами

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Оперативники кримінальної поліції Хмельницького районного управління поліції та відділу контррозвідки Управління СБУ в Хмельницькій області із слідчими ХРУП за процесуального керівництва Хмельницької окружної прокуратури викрили 30-річного жителя м. Красилів, який збував боєприпаси у рідному місті та обласному центрі. 

В рамках кримінального провадження правоохоронці задокументували ряд фактів збуту боєприпасів. Зловмисником виявився 30-річний чоловік, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Зловмисник збував гранати, такі як РГО, РГН та Ф-1.

Окрім того, під час обшуку за місцем проживання у правопорушника правоохоронці виявили декілька пакунків з речовиною, зовні схожу на наркотичну. Дану речовину вилучили та направили на експертизу.

https://hm.npu.gov.ua/

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі вже оголосили чоловіку підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання до 7 років позбавлення волі. 

Також вирішується питання про оголошення затриманому підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

На час досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту. Слідство триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне