У Нетішині до 6 з половиною років позбавлення волі засудили «закладчика» наркотиків

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Нагадаємо, 2 березня 2020 року близько 11.13 години на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в м. Нетішин по вулиці Будівельників юнаки затримали чоловіка, який робив «закладки».

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група Нетішинського відділення поліції. Юнаки передали зловмисника правоохоронцям. «Закладчиком» виявився 42-річний місцевий житель, який має проблеми з наркотиками і раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Чоловіка затримали в порядку ст. 207 КПК. На місці події у нього виявили і вилучили 7 згортків з амфетаміном. Під час обшуку в квартирі зловмисника правоохоронці виявили та вилучили пакувальний матеріал, аналогічний до того, в який були загорнуті вилучені наркотики і ще 4,5 грами амфетаміну. А також предмет, схожий на пістолет, який відповідно до висновку експерта, є короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю — самозарядним пістолетом, виготовленим шляхом переробки саморобним способом, який придатний для стрільби, та 5 патронів. Зброю та боєприпаси чоловік придбав і зберігав незаконно.

Нещодавно Нетішинський міський суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді 6 з половиною років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, окрім житла.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне