У поліції Хмельниччини поповнення: Присягу на вірність склали майже 30 молодих “копів”

44
Фото: hm.npu.gov.ua

За інформацією прес-служби правоохоронців, сьогодні майже три десятки хлопців і дівчат склали Присягу на вірність українському народові. Майбутні патрульні, оперативники та дільничні наразі вирушають на навчання, а за пів року приступлять до безпосереднього виконання своїх професійних обов’язків. 

1

hm.npu.gov.ua

Щоб потрапити до лав поліції Хмельницької області, вони пройшли декілька етапів відбору. Це заповнення анкети на сайті, тестування на рівень знань, логічне і аналітичне мислення, медичну комісію, випробування на рівень фізичної підготовки, психологічні тести і співбесіду з поліцейською комісією.

2

hm.npu.gov.ua

Майже три десятки хлопців і дівчат виявили бажання служити у лавах оперативників, дільничних офіцерів поліції та патрульних.

—    У цей святковий день хочу побажати вам наснаги у боротьбі зі злочинністю та іншими правопорушеннями, — сказав у вітальному слові Вадим Матвійчук, заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області. — І щоб наш професійний девіз «Служити та захищати» став персональним девізом кожного із вас. 

На пів року новобранці вирушають на спеціалізоване навчання, після чого приступлять до виконання безпосередніх професійних обов’язків.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне