У Славутській громаді запрацював молодіжний театр

Фото: slavuta-mvk.gov.ua

Театральна студія «Терен» гучно заявила про своє відкриття премʼєрою вистави «Станція, або розклад бажань на завтра» (автор пʼєси Олександр Вітер).

Постановка відбулася у суботу, 11 січня, у залі Центру культурно-мистецьких ініціатив (колишній Будинок культури комбінату «Будфарфор») та зібрала аншлаг.

slavuta-mvk.gov.ua

Студія «Терен» – це творчі, активні та захоплені театральним мистецтвом молоді люди: Ольга Павліковська, Оксана Гребень та Любава Сокольнікова.

Ідею створення студії її керівник – Ольга Павліковська, виношувала давно, а розпочали роботу весною 2019 року.

Поштовхом стало створення ГО «Кластер творчих індустрій» та початок функціонування ЦКМІ, на базі якого проводили репетиції.

При виборі пʼєси (а це драма з елементами фарсу) прагнули аби вона була цікавою для глядача, найперше молоді, адже «Терен» – це молодіжний театр, і мала глибокий філософський зміст. Надалі актори-аматори планують звертатися і до класики, але у новаторському її прочитанні, і до творів сучасників. Наразі запрошують до участі усіх бажаючих, незалежно від віку і досвіду. Адже розкрити у собі талант ніколи не пізно, переконані у «Терені». Особливо зацікавлені аби приходили молоді люди.

Постановка аматорської театральної студії отримали широкий резонанс в громаді. Актори планують на численні прохання найближчим часом повторити виставу.  

Управління культури виконавчого комітету Славутської міської ради

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне