У Старокостянтинові нетверезий водій намагався підкупити поліцейських

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Тож окрім протоколу за нетверезе водіння, чоловік отримав ще й кримінальне провадження за пропозицію надання неправомірної вигоди службовій особі.

21 серпня у м. Старокостянтинові на вулиці Миру поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. 

Під час спілкування правоохоронці помітили у 37-річного водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували чоловіку пройти перевірку. Але ні проходити тест за допомогою приладу «Драгер», ні їхати до медичного закладу той не забажав. Натомість, він запропонував працівникам поліції гроші з метою уникнення адміністративної відповідальності. Правоохоронці ж викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульні склали на водія протокол за вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння), а слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне