У таборі в Коблевому отруїлися діти з Хмельниччини

7
Фото: Укрінформ

Керівництво табору спочатку не звертало уваги на скарги дітей.

У дитячому таборі в Коблевому (Миколаївська область) отруїлися 16 дітей учасників АТО, сиріт та з багатодітних сімей. Про це повідомляє “ТСН.Ранок”. 

Діти потрапили до лікарні зі скаргами на нудоту, температуру та біль у животі. За словами батьків, ці симптоми з’явилися ще кілька днів тому, але керівництво табору намагалося їх приховати. Лише після наполягання батьків, дітей оглянули медики і виявили у них кишкову інфекцію.

“Це діти учасників АТО, сироти та з багатодітних сімей. У таборі “Салют” відпочивають безкоштовно, заїхали тиждень тому. З перших днів скаржилися на жахливі умови”, – розповіли у студії. 

Раніше діти надсилали батькам фото будівлі табору, яка має тріщини та дірки.

Зазначається, що базу відпочинку вже почали обстежувати спеціалісти Держспоживспілки, аби з’ясувати, що саме спровокувало кишкову інфекцію у дітей. 

Нагадаємо, що на Хмельниччині поховали 2-річного Сашка, тіло якого знайшли у валізі. У Хмельницькій області поховали 2-річного Сашка Пилявського. Тіло хлопчика знайшли у валізі на околиці Чернівців минулого тижня. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство” і з’ясовують причини смерті малюка. А також розшукують його 21-річну матір. Уже більше місяця не бачили її і батьки. Сподівалися, що жінка приїде хоча б попрощатися з сином. Але марно.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне