У зв᾽язку із проведенням заходів до Дня Незалежності у Хмельницькому буде частково обмежено рух транспорту

Фото: https://khm.gov.ua/

У місті Хмельницькому відбудеться низка урочистих та спортивних заходів, присвячених Дню Державного Прапора та 30-й річниці незалежності України.

З метою забезпечення публічної безпеки та громадського порядку, дотримання безпеки дорожнього руху під час проведення заходів буде частково перекрито, а також обмежено рух транспорту деякими вулицями міста, а саме:

  • через проведення у місті Хмельницькому велопараду у вишиванках з 11.00 до 11.40 23 серпня під час проїзду учасників велопараду буде уповільнено рух транспорту вулицями Володимирською (від кінотеатру ім. Т. Шевченка), Героїв Майдану, Кам`янецькою, Зарічанською, Старокостянтинівським шосе, Проскурівською (до кінотеатру ім. Т. Шевченка);
  • у зв’язку з проведенням змагання з велосипедного спорту серед ветеранів «Тур братів Стародубів» 24 серпня з 9.30 до 13.30 буде перекрито рух транспорту вулицею С. Бандери, на ділянці від проспекту Миру до вул. П. Мирного, та вулицею Озерною, від вул. С. Бандери до вул. П. Мирного;
  • через проведення Параду Вишиванок 24 серпня о 16.00 буде обмежено рух автотранспорту вулицями Гагаріна (від майдану Незалежності), Кам’янецькою, Подільською, Соборною, Проскурівською (до кінотеатру ім. Т. Шевченка).

https://khm.gov.ua/

Шановні водії автотранспортних засобів! Будьте уважними та заздалегідь плануйте свій маршрут!

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне