Упродовж вихідних на Хмельниччині сталося 4 ДТП, в яких 1 людина загинула і 3 отримали травми

Фото: ДТП у Кам’янці-Подільському

ДТП із летальними наслідками сталася 24 травня поблизу Шепетівки. Крім того, автопригоди з потерпілими мали місце в м. Кам’янці-Подільському, Ізяславському та Хмельницькому районах. 

Так, 23 травня близько 01.00 години в селі Радошівка Ізяславського району 21-річний житель села Варварівка Славутського району, керуючи мотоциклом «Іж», не впорався з керуванням і впав з транспортного засобу. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у хірургічне відділення Ізяславської ЦРЛ.

Тієї ж ночі близько 03.00 години ще одна ДТП із травмованими трапилась у Кам’янці-Подільському на перехресті вулиць Данила Галицького та Лесі Українки. Попередньо встановлено, що 31-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Дачія Логан», не надав переваги в русі та допустив зіткнення з автомобілем «Ауді А6» під керуванням 23-річного кам’янчанина, який рухався по головній дорозі. У результаті ДТП водій автомобіля «Дачія Логан» отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у нейрохірургічне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

https://hm.npu.gov.ua

Ще одна ДТП з потерпілими трапилась вчора, 24 травня, о 17.00 годині на автодорозі «Хмельницький — Вінниця» поблизу села Пирогівці Хмельницького району. Попередньо встановлено, що 34-річна жителька Львівської області на автомобілі «Рено Трафік», виконуючи маневр обгону, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2112» під керуванням 31-річного хмельничанина. У свою чергу від удару «ВАЗ 2112» втратив керування і зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2115» під керуванням 54-річного хмельничанина. У результаті ДТП важко травмувався 6-річний син водія автомобіля «ВАЗ 2112». Дитину госпіталізували у нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

https://hm.npu.gov.ua

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили тяжке тілесне ушкодження потерпілому) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне