Упродовж вихідних на території Хмельницького району сталося дві ДТП з потерпілими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

В обох випадках автопригоди з потерпілими пішоходами трапились на «зебрах». Тож поліцейські вкотре закликають водіїв бути відповідальними і неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Так, 12 лютого близько 16.20 години на трасі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» поблизу с. Давидківці 40-річний водій вантажівки «Вольво» скоїв наїзд на 29-річного місцевого жителя, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та перелому ребер і був госпіталізований до обласної лікарні.

13 лютого близько 14.30 години в обласному центрі по вулиці Кам’янецькій 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Форд Фокус», скоїв наїзд на 31-річну жительку с. Требухівці, що на Летичівщині, яка перетинала дорогу по «зебрі». У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому ключиці.

https://hm.npu.gov.ua/

В обох випадках слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне