Відомий оперний співак Іван Березовський підтримав кампанію декларування на Хмельниччині

11
Фото: @sfs.khmelnytskyi

Прикладом сумління та громадянської позиції декларуванні доходів стало подання до Ярмолинецької державної податкової інспекції декларації про майновий стан та доходи відомим оперним співаком, солістом Національної опери України Іваном Березовським. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Хмельницькій області.

Артист прославився завдяки перемозі в телепередачі «Караоке на майдані». Згодом закінчив Віденську консерваторію, був учасником шоу «Голос країни». Як засвідчують засоби масової інформації, голос нашого земляка, уродженця Ярмолинець звучав у Віденській опері. Його спів оцінили кращі музиканти світу. 

«Я завжди пам‘ятаю, де народився, де моє коріння і та мала батьківщина, завдяки якій маю талант до співу. І той факт, що завітав до податкової інспекції прозвітувати про свої статки, вважаю звичайної справою, яку має зробити кожний свідомий громадянин. Адже декларування доходів – це особистий внесок кожного українця у розвиток нашої держави», – зазначив співак. 

Співробітниця Ярмонинецької ДПІ Антоніна Квасюк, яка постійно зустрічає відвідувачів ЦОПу і робить усе, щоб максимально посприяти у задоволенні інформаційних потреб громадян, наголосила, що кінцевий термін задекларувати доходи, отримані в 2018 році, цьогоріч переноситься на 2 травня 2019 року. 

«Ми надаємо потрібну роз‘яснювальну та консультативну допомогу кожному громадянину, який відвідує наш Центр обслуговування платників податків. Незабаром кампанія «Декларування-2019» закінчується. Тож варто не баритися і подати декларацію про доходи своєчасно». – Підкреслила начальник Ярмолинецької ДПІ Дунаєвецького управління ГУ ДФС у Хмельнцькій області Світлана Павлюковська. 

А ще ярмолинецькі податківці побажали своєму талановитому землякові Іванові Березовському успіхів, натхнення, вдячних глядачів та цікавих творчих зустрічей.

Нагадаємо, що бізнес-спільнота Хмельниччини наростила експортний потенціал до 2 мільярдів гривень. При цьому кількість оформлених Хмельницькою митницею ДФС експортних декларацій склала 4218 одиниць, що відповідає рівню відповідного періоду минулого року.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне