Вік-не перешкода: хмельничанка у 92 роки отримала ID-картку

1
Фото: ukrinform.ua

Хмельничанці Марії Кулеш вручили паспорт у вигляді ID-картки в 92 роки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Управління Держміграційної служби у Хмельницькій області.

Для вручення паспорта громадянина України нового зразка та для привітання напередодні Міжнародного жіночого дня, до хмельничанки Кулеш Марії Давидівни завітав начальник Хмельницького районного відділу УДМС області Вадим Сідлецький.

У свої 92 роки, Марія Давидівна є учасником ВВВ та інвалідом 1 групи, що не дає змогу їй власноруч пересуватися.

5

з Facebook

Нещодавно, жінка втратила свою паспортну книжечку, тому пройти процедуру ідентифікації та отримати новий документ їй допомогли працівники районного відділу.

Марія Давидівна, в свою чергу, висловила вдячність працівникам підрозділу за розуміння та оперативність у отриманні адміністративної послуги.

Варто зазначити, що ІD-картка є паспортом громадянина України, який посвідчує особу і підтверджує громадянство без подання додаткових документів. Оформлення вперше відбувається безкоштовно.

Нагадаємо, що шепетівські рятувальники допомогли пенсіонерці потрапити у квартиру. 27 грудня об 11:04 на пункт зв’язку Служби “101” звернулися із проханням про допомогу у відчиненні дверей. В одному із багатоквартирних будинків на вул. Шешукова у м. Шепетівка 72-річна жінка, мешканка однієї із квартир, вийшла до магазину за продуктами, причинивши за собою двері, які одразу ж замкнулись. Тож потрапити всередину квартири жінка була не в змозі, попрохавши сусідку звернутись по допомогу до рятувальників. Працівники ДСНС з допомогою не забарилися. За викликом прибуло чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою шансового інструмента бійці відчинили двері квартири, тож проблему було вирішено.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне