Внаслідок ворожої атаки у громаді на Хмельниччині пошкоджено дитячий садочок і близько 10 приватних будинків

Фото: https://horodok.city/

Сьогодні, 29 грудня, росія здійснила масштабний ракетний обстріл майже всієї території України. Як повідомляє Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, ворог бив по об’єктах критичної інфраструктури, промислових та військових об’єктах. Українські сили ППО знищили 87 крилатих ракет і 27 ударних дронів, та, на жаль, є загиблі й постраждалі.

Як повідомляється на офіційному Телеграм-каналі Хмельницької ОВА, під час нічної повітряної тривоги в межах Хмельницької області сили ППО ЗСУ знешкодили 3 БпЛА типу «Shahed». Цивільне населення не постраждало й на об’єктах інфраструктури руйнувань не було зафіксовано.

Перша тривога 29 грудня прозвучала на Городоччині о 01.43 ночі — спершу окупанти традиційно атакували Україну «шахедами» з північного та південно-східного напрямку, інформує Городок.City.

Нічна тривога закінчилася о 05.35, та уже за півтори години звук сирени знову сповістив про тривогу. А вранці городоччани почули звук свисту ракет, літаків та вибухів роботи ППО.

На жаль, цього разу руйнування не оминули Городоччину. На місце падіння уламків ворожих ракет виїхав начальник відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Городоцької міської ради Андрій Макогон.

«На території нашої Городоцької громади внаслідок ворожої ракетної атаки пошкоджено дитячий садочок, амбулаторію, бібліотеку, будинок культури, старостат і близько 10 приватних будинків. Ударною хвилею вибиті вікна», – повідомив Андрій Макогон.

Чиновник зазначив, що міська рада планує допомогти городоччанам відремонтувати помешкання. Як саме — ще вирішуватимуть. Ймовірно видаватимуть скло, плівку та/або матеріальну допомогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне